Uw succes financieel onderbouwd

Van a tot z

Iedere onderneming heeft zo zijn eigen aandachtspunten. Welke rechtsvorm uw bedrijf ook heeft – een (besloten) vennootschap, eenmanszaak, coöperatie, maatschap, of een vof. Een positieve financiële situatie is een belangrijke factor voor succes. Figures 4U helpt u op weg en begeleidt u van a tot z als u dat wilt.

Hieronder leest u meer over onze diensten.
Administratie
Ondernemen is ook administreren. Ze horen nu eenmaal bij elkaar. Maar, administreren kost tijd. Tijd die u als ondernemer misschien liever aan andere dingen besteedt. Figures 4U biedt u de mogelijkheid uw administratie uit te besteden. Wilt u uw administratie wel zelf voeren? Dan begeleiden wij u graag bij het opzetten ervan. We kunnen dan online met u meekijken en de gegevens snel verwerken voor welke rapportage dan ook. Zeer efficiënt dus.
Tussentijdse cijfers
Wij kunnen voor u de tussentijdse cijfers opstellen of controleren, per maand, per kwartaal of per half jaar. Wat u wilt. Maar wij doen méér dan alleen het opstellen en controleren. De cijfers vertellen ons en u meer over de status van uw onderneming en kunnen een aanzet zijn tot wijziging van de koers die u volgt. Wij helpen u bij het analyseren van de cijfers en eventueel het bijstellen van uw doelen. Zo kunt u ook in zwaar weer uw koers vasthouden.
Jaarrekening
Wij begeleiden u graag bij het uitwerken en samenstellen van uw periodieke of jaarlijkse administratie. Die administratie is de basis voor uw periodieke rapportage of jaarrekening. Uiteraard voorzien wij uw jaarrekening van een samenstellings-, beoordelings- of een controleverklaring (bij vrijwillige controle). Als besloten vennootschap bent u verplicht een publicatierapport te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ook hiermee helpen wij u graag.
Omzetbelasting
Of u nu zelf de administratie voert of dat wij dat doen, wij kunnen voor u uw aangifte omzetbelasting verzorgen. Daarnaast adviseren wij u over de eisen die de belastingdienst aan uw facturen en uw administratie stelt. Wilt u de aangifte omzetbelasting zelf doen, maar hebt u begeleiding nodig? Dat kan ook!
Wij verstrekken ook controleverklaringen / assurancerapporten bij andere verantwoordingen dan de jaarrekening. Hierbij valt te denken aan:
• controleverklaringen voor de inbreng in een N.V./ B.V. (inbreng in natura)
• NIWO-verklaringen (verklaring kredietwaardigheid voor de transportsector)
• Kiwa-verklaringen (verklaring kredietwaardigheid voor personenvervoer)
• afdrachtsverklaringen (betaling van loonheffingen en/of omzetbelasting)
• subsidieverklaringen
• omzetverklaringen (veelal nodig voor aanbestedingen)
• overige verklaringen